torsdag 28. januar 2016

Teflonpakning

Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Jeg trenger ny teflonpakning i pakkboksen min. Noen som vet hvor man får tak i?

Har søkt litt på nettet, men finner bare leverandører som leverer i stort. Teflonpakning : M- : Stk : Kjøp: Avrundet til hel forpakning. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Bli den første som omtaler dette produktet.


Eks mva kr 7Inkl mva kr 900. En flettet kvadratiske snorpakninger i syntetiske fibre, grafitt eller PTFE-materiale.

Brukes som statiske tetninger eller ved roterende akslinger. Pakning og tettning V-ringer, Dowty pakninger, koppakninger, hattpakninger, stempelpakninger, stangpakninger, U-pakninger, tetningsringer og O-ringer. Teflon pakning mellom COflaske og regulator. Hos KLINGER er kun det bedste godt nok, og det gælder også din teflonpakning.


I Gasslekkasje fra teflonpakning mellom transmitter og ventilblokk. Vi er ansatte og holder til på Skedsmokorset utenfor Oslo. Som kunde hos Ahlsell forsøger vi at holde det høje niveau af teknisk viden og være på forkant med den teknologiske udvikling. Leveres både med NPT og BSP. d for at bestille varer. Skrue for veggboks 8x80.


Wagner Dobbeltpakning til vendbare dyser Med teflonpakning og metallsete. Har montert ringer med teflonpakning i år og det drypper Ikkje, men kommer er litt svart farge. Ingen varmegang ved ca knop. Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet Dine personlige data vil hjælpe os når vi skal sende dig vores nyhedsbrev. Du vil modtage information om produkter, tilbud og.


Trykk her for større bilde. Gjenge BSP tomme Arbeidstrykk BAR Varenr. FerroModul montasjesett, system D.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg