mandag 25. januar 2016

Laseroppretting

Med årene er dette utstyret blitt. Maskiner fungerer om de ikke står helt rett, men de slites raskere og bruker mer energi. Vår laseroppretting øker maskinens levetid og energieffektivitet. Vi kan utføre laseroppretting av koblinger med vår SKF laseroppretter type TKSA 40.


Vi utfører kontroll og målinger av nye og brukte maskiner og utstyr. Det er av meget stor betydning at alle komponenter blir montert korrekt i forhold. Praktiske øvelser på det utstyret du bruker til daglig.


Alle rettigheter reservert. Alt av test- og måleinstrumenter innen elektro, elektronikk, prosess, kalibratorer, termografi, tilstandskontroll, maritim navigasjon og kommunikasjon. Minimum års erfaring og laserkurs.


Fagbrev eller minimum års erfaring. Vi kan nå tilby alle typer opprettingsarbeider ved hjelp av laserteknikk. Med det nyeste og mest moderne utstyr som finnes på markedet kan vi nå. I dag tilbyr SKF et bredt spekter av teknologier og produkter til originalutstyrsleverandører og ettermarkedskunder over hele verden,.


Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud. Vi har derfor gått til innskaffelse av oppretterutstyr som styres av laser. Vi satser høyt på fleksibilitet og god service, og våre arbeidere har høy kompetanse innen laseroppretting , montering av propeller, gir HVM og aksellinjer. Kurs kan inneholde emner som. En av våre montører rettet opp ny sjøvannspumpe.


På vårt hydraulikkverksted vil alltid slanger og komponenter bli behandlet på en effektiv og faglig god måte. Laseroppretting siste leveranse. Montering og oppretting av pumpeanlegg – laseroppretting Elektronisk flowmåling utføres Spesialarbeid utføres på pumper, pumpekummer og pumpestasjoner. Utskifting av nivåvipper og trykksonder.


Reparasjon og vedlikehold av div. Testing av deluge-anlegg. Vi driver med alt fra laseroppretting , Telecrane fjernstyring, til løfteklyper for Zanda takstein. Fremstilling og salg av dampkjeler under produktnavnet. Damalini har kommet med det eneste digitale måleinstrument for laseroppretting av reimdrevne maskiner.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi bruker det siste nye innen laseroppretting og påtar oss oppretting av alle typer horisontale og vertikale maskiner. Pitmannarma, eller droparm fra snekka er en utfordring å trekke av. Vanligvis blir vanlig ters rett og slett for svak. Forrige gang jeg plukket av en måtte jeg.


Vi på MLT har sammen med Prüftechnik utviklet oss fra å utelukkende være verdensledende innen laseroppretting til å også opparbeide oss en sterk posisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg