mandag 11. januar 2016

Test batteridrill

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Makita, Stihl, Metabo, Fein m.

Eget servicesenter for alle varer. Kjøp før kl 1 levering neste dag. En god drill er unektelig mange menn(esker)s våte julegavedrøm. Vi har samlet forbrukertester for deg, slik at du kan finne frem til beste batteridrill.


Testen er utført av frilansjournalist Espen Klem. Livet er for kort for dårlig verktøy. Vi ønsket å teste batteridriller for oss vanlige hobbybrukere.


Det er Odd Richard Valmot fra Teknisk Ukeblad som har gjennomført testen.

I tillegg til å se på tekniske kvaliteter, ergonomi og brukervennlighet har. Men til tøffere jobber er forskjellene store, viser denne testen. Vi testet seks driller og alle klarte både å bore og å skru i forskjellig materialer. En maskin klarte knapt testen , mens en annen skilte seg ut fra mengden ved å. Test av batteridriller til under 3. Clas Ohlson Vanskelig å bore med billigverktøy. De fleste modellene i testen har batteriet inne i håndtaket.


Fordelen med det er at maskinen blir kortere og kommer lettere til. Maskinen fra Milwaukee er den fysisk minste drillen i testen. Han er bas og tømrer, og jobber hos Veidekke avdeling Follo. Drillene er vei målt og. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Sjekk priser på best i test drill 18v. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test drill 18v billig i nettbutikkene. Kjøper du en børsteløs batteridrill ,.

VIKTIGE DETALJER NÅR DU VELGER BATTERIDRILL : SKIFT AV BITS OG BOR: Det skal være enkelt og raskt å skifte verktøy. På de fleste maskiner er det lett å skifte. Den fås også i en versjon uten,. Dette har vi sett etter Hovedkriteriene for denne testen er brukervennlighet og kapasitet. Under brukervennlighet har vi sett på hvor god kontroll.


I panelet har Jan Arild Larsen og Mike Steffen Storsveen sittet. De er begge elektrikere hos Fixel. De har gitt drillene tøffe oppgaver over en.


Search a wide range of information from across the web with Simpli.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg