onsdag 27. januar 2016

Jula setetrekk

Alle bildeler til lave priser. Jula tilbyr kreative hjemmefiksere og proffe et attraktivt sortiment til lave priser. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter. Den universelle passformen gjør at trekket passer til de fleste biler.


Stickerbomb-inspirert setetrekk som består av to forsetetrekk, ett baksetetrekk og fem nakkestøttetrekk. Forsetetrekkene har uttak for airbag.

Flott setetrekk med universal passform og masse sportsbilfølelse! Består av to forsetetrekk, ett baksetetrekk og fire hodestøttetrekk. Materiale: 1 polyester. Setetrekk som gir varmt sykkelsete på under ett minutt! Legg trekket i mikrobølgeovnen i 45–sek, sett trekket på setet og få behagelig varme i opptil min.


Mykt og deilig trekk med imitert saueskinn og behagelig skumgummipolstring. Selges i fargene grå og hvit. Et setetrekk skal ikke bare beskytte bilen din. Praktisk stolbeskyttelse av nylon.

Det skal se pent ut, ha perfekt passform og god kvalitet, det skal være enkelt å montere - og det skal være. Ingen som har prøvd setetrekk fra Biltema,Bilxtra, Juula, Skruvat, BS Bildeler o. Gubben er skeptisk på at noen av de skal passe, siden. På lager (1-arbeidsdager leveringstid til butikk) Lagerstatus butikk. Velg butikk for lagerstatus › 229.


Erstatt ditt slitte eller ødelagte setetrekk med nytt. Vi leverer skinn setetrekk til sitteflaten som erstatter ditt gamle. Vi er den største produsenten av bilsetetrekk TNye setetrekk til alle bil merke. Skreddersydde setetrekk materialer er øko skinn eller alkantara Våre setetrekk er.


Leter du etter setetrekk ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Kjøp Bilmatter og setetrekk til din Kia. Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Klikk her for å se våre bildeler til Kia på nett.


Resultater fra søkemotorer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg