tirsdag 21. juni 2016

Eksentersliper

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En eksentersliper er uunnværlig når du skal slipe benkeplater, hagemøbler eller andre større overflater. Det mest vanlige er å bruke den til sliping av tre, men.


Effektiv eksentersliper med m sugeslange og støvpose. Borrelåsfeste for slipepapir.

Bosch eksentersliper PEX 4AE 2V. For sliping på aller høyeste nivå. Den kompakte konstruksjonen bidrar til optimal håndtering av arbeidet. Testvinnende slipemaskin med motor som har både mykstart og trinnløs hastighetsregulering og motorbrems.


Utvendig er det støvoppsamlingssystem og borrelåsfeste. Den både vibrerer og roterer. Det betyr effektiv sliping med et ganske godt resultat.


Dette gir deg et veldig godt resultat - i hvert fall. Eksperten eksentersliper PEX 4AE: Sliping på aller høyeste niv. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Eksentersliper PEX 4AE.


Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. Søk etter eksentersliper på Kelkoo. Sammenlign tilbud på eksentersliper fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Brukerfordeler: Gummiert grep for sikker og nøyaktig håndtering.

Støvpose i papir inne i ekstra beskyttet støvboks. Noen har også to eller tre fordi de er så opptatt av at. DTS 153: mm eksenterbevegelse, art.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg