torsdag 16. juni 2016

Vanning av ferdigplen

Vi produserer ferdiggress i Bærum og Lier. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Du bør vanne din ferdigplen umiddelbart etter at den er lagt. Vanning utover det som er nødvendig i etableringstiden bør unngås.


Les mer om Jakhelln Gruppen her.

Vanning kan med fordel gjøres om kvelden for å minske fordamping. Når hele arealet er lagt, bør området vannes. Har ikke området blitt gjødslet før legging, kan dette gjøres nå.


Ta hensyn til nedbør ved vanning. Vi har levert ferdigplen i hele Norge i over år,. Gresset har en høy tetthet som vil hjelpe til å redusere innvandring av ugress senere. Forarbeidet til ferdigplen blir det samme som ved nyanlegg av sådd plen.


To typiske feil: vanning og klipping.

Ved etablering av ferdigplen er det svært viktig å. Tore Jakobsen er daglig leder av Bærum ferdigplen og understreker at det er veldig. Ferdigplen er blitt mer og mer populært. Ved kjøp av ferdig plen må alt forarbeidet gjøres som om man skal så. Vær oppmerksom på at gressartene som inngår i en ferdigplen har litt ulike krav til gjødsling, vanning og klippehøyde.


Avhengig av bruksmåte og vedlikehold. Med ferdigplen får du en bruksklar plen i løpet av 2-uker. Du slipper dermed å vente opptil år for å få en bra bruksplen.


Plenen blir dyrket her på gården. Vet du hvordan du vedlikeholder din ferdigplen ? Her har du alt du trenger å vite om vedlikehol vanning , gjødsling og mye mer. Vedlikehold er viktig for å bevare plenen, og riktig gjødsling, vanning og klipping er viktige tiltak. Her får du våre beste tips til vedlikehold og stell av. Et viktig moment i leggingen av ferdigplen er dreneringen.


Våren en utmerket tid for å avsløre dårlig avrenning. Som Norges største produsent av ferdigplen tør vi å påstå at hos oss er gresset alltid litt grønnere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg