fredag 10. juni 2016

Verktøyvogn med verktøy

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Godt utvalg av verktøyvogner, skap og tavler. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Verktøyvogn med eller uten verktøy. Det kan være billigere å kjøpe en komplett verktøyvogn inklusiv verktøy , for en bestemt arbeidssituasjon.


Skuffer med kulelager som inneholder diverse sett med tanger, meisler og. Vognen har fire hjul med kulelager og brems. Ingen tilgjengelige produkter. Flott verktøyvogn med hele 2verktøy i skuminnlegg. Innleggene er merket og har kontrastfarge i bunnen, dermed ser du lett om du mangler verktøy.


Denne ekstremt robust profesjonelt verktøyvogn har skuffer, men kommer uten verktøy. Denne romslige verktøyet handlevogn fra Kreator, kan du lagre dine verktøy. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Skuffers verktøysett tilpasset våre verktøyskap og verktøyvogner. Komplett kvalitetsvogn med over 3kvalitetsverktøy fra “Greenline” serien.


IDG Tools er din profesjonelle partner på industriverktøy. Vi besøker dere med en verktøybutikk på hjul, så slipper dere reisene og ulike leverandører. Skomaker, bli ved din lest”, heter det i et ordtak.


Mange i yngre generasjoner kanskje vil slite med å skjønne hva det egentlig betyr. Innhold skuffer Skuff 4: stk. SM PRO leddnøkler 8-19mm stk. Hei, Etter å ha skiftet bremseskiver på familiebilen er jeg lei av å låne verktøy.


Inneholder de riktige verktøyene for motorinteresserte, bl. Et komplett verktøysett til minipris! Heavy duty verktøyvogn i pulverlakkert stål. Kun en skuff om gangen kan åpnes. Ser også at en vogn med verktøy følger det med en god del unødvendig verktøy.


Derfor kan nok det beste løsningen være å kjøpe en solid vogn med gode skuffer. Fast frakt med MyPack Kr 8 med Posten Kr 129. Kjøp hos Eurodel kun 1337. Her finner du praktiske verktøyvogner og verktøyskap med kulelagrede skuffer som har plass for de fleste verktøy som kan komme til. Bahco verktøyvogn med verktøy (2deler) - Vektøyvogn med skuffer.


Skriv til oss Chat med oss ved å klikke nederst i høyre hjørne. Denne vognene er beregnet på verksteder og har verktøy som tåler mye bruk over lang tid. Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg