torsdag 9. juni 2016

Filmal motorsag

Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Flere forskjellige varianter. Se utvalget fra på P-lindberg.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Eksklusiv filmal fra STIHL. For presis og enkel håndtering av filene og fagmessig sliping av kjedet. Ideelt supplement til STIHL filsett.


STIHLs komplette tilbehørsprogram bidrar i høy grad til økt sikkerhet ved arbeide med motorsag og andre. Stihl Filholder mm FKnr. Med filmal blir både høyde og vinkel riktig. Både platemaler og rullemaler gjør at fila får riktig høyde i tanna. Sortering: Alfabetisk A-Å.


En motorsag består hovedsakelig av en kropp, et sverd og et kjede. For at disse skal fungere sammen, må de ha samme kjededeling. Går også greit på frihån men den malen er grei uansett. Kjedet holder seg jo skarpt en stund. Billigste og beste veien er rundfil, flatfil og en skikkelig filmal.


En Husqvarna- motorsag er resultatet av grundige tester og over 3år med ekspertise innen ingeniørarbeid. Hvordan filer profesjonelle sine sager? Bruker de skrustikke eller holder de dem i fanget og trekker fram tann for tann? Filing av kjeder er både enkelt og vanskelig. Det viktige å huske på er at kjedet gjør to ting i tillegg til å transportere ut flisa.


Et reservert produkt kan ikke kjøpes online, men må hentes hos oss i butikken. Filmal for flatfil og sporrengjører. Tømmerjiggen sager fort og nøyaktig for en liten investering. Vi finnes her med kvalifiserte personell som gir deg rå viser deg hvordan du skal. Lag et sagverk med din motorsag.


Passer de fleste motorsager med doble sverdbolt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg