fredag 3. juni 2016

Foret løpetights

Lynrask levering 2-dager. Fri frakt over 50- Se utvalget her! Finn alt du trenger av løpetights , treningstøy, sunn smartmat og kosttilskudd. Spar opptil på våre outlet sider i dag!


Varme tights til dame for aktiviteter utendørs med børstet innside. Vi er nettbutikken for deg som trener! Opplev fordelene og komforten med løpetights og kompresjonstights. Velg mellom modeller fra 2XU, Adidas og Asics.


Et testpanel bestående av tilfeldig utvalgte kunder har testet av våre mest solgte løpetights til menn. Les hele den store testen her. Hold varmen på løpeturer i vinter med en tights som er skapt for kalde temperaturer. Sjekk ut disse modellene.


Craft Brilliant Thermal Tights er en foret løpetights med optimal passform og bevegelsesfrihet. Alltid fri frakt og fri retur - Kjøp nye Tights i Norges største sportsbutikk på nett. Velg blant 100-talls varemerker og produkter. XU er anerkjent som en av verdens ledende produsenter av kompresjonstøy for trening og fritid.


Merket kommer opprinnelig fra Australia og i Norge har 2XU vært det. Kjøpes enkelt hos Get Inspired! Nike, Kari Traa, Röhnisch, Aim´n, Casal.


FRI FRAKT OG RETUR – Kjøp Nike Performance tights til dame på nett – Massiv utvalg av tights i forskjellige størrelser og fasonger fra kjente merker – Velg. Test av løpetights Her er sesongens beste løpetights To av tightsene får terningkast seks. Jeg kjøpte meg en foret løpetights på nettet i forrige uke. Jeg ble nesten litt brydd over klistermerket på pakken, men det er veldig søtt! Jeg bruker Svala Pants innerst på underkroppen, og ytterst bruker jeg en foret løpetights fra Röhnisch.


Det kan bli ganske varmt med begge disse to,. Vi har testet løpetights for vinterbruk og har bedt importørene foreslå tights som egner seg for denne bruken, som er fôret og gjerne vindtett på lår. Vi har et bredt vareutvalg innen sport og friluftsliv og fokus på gode produkter til riktig pris.


Haglöfs’ løpetights er av høyeste kvalitet og utformet for et aktivt liv. Det er vanskelig å ikke like buksene fra Haglöfs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg