mandag 30. oktober 2017

Hekksaks med langt skaft

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. LANG REKKEVIDDE: Når du skal klippe høye busker og trær nytter det ikke med vanlig hekksaks. Vi har testet lange varianter. Det vi har testet denne gangen består av et teleskopisk skaft i tre deler med. Med det lange og justerbare skaftet er det lett å. Perfekt bensindrevet stanghekksaks med langt skaft for profesjonellt arbeid av høye og brede hekker samt planter som vokser på bakken.


Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven.

Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller. Forside Hage og uterom Hekksaks med LAAAANGT skaft ? Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort. Fant meg en hekksaks med langt skaft , så jeg kan klippe topper av høye hekker, så helt genial ut.


Betalte 5kroner på netthandelen. Sterk stanghekksaks med langt skaft. Alltid gode priser på Hekksaks fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. HCA-265ES-LW ECHO HEKKSAKS MED SKAFT. Denne ledende hekksaksen har en blandlengde på 4mm som kan roteres 120° - perfekt til trimming av.


ECHO HCAS 235ES er en hekksaks påmontert et langt skaft. Det gjør tungt og vanskelig arbeid enklere å utføre. Dette redskapet er veldig populært blant gartnere. Dette unike produktet har et teleskopisk skaft som strekker seg til hele 3.

W hekksaks med ekstra lang rekkevidde. Den er ganske nødvendig for grensaksenes funksjon. Leng-den på skaftet er også viktig, et lengre skaft overfører mer kraft til skjæret. Ypperlig, kraftig teleskophekksaks med mulighet for vinkling av kniven på 6mm.


Profesjonell batterihekksaks med teleskopskaft. Hvis det er nødvendig, kan skaftet trekkes ut til en imponerende lengde av hele 3. Og lengden bestemmes uten bruk av. Full bevegelsesfrihet og like god klippekapasitet er et faktum med Stigas batteridrevne hekksaks SHT AE.


Cocraft LXC PHThekksaks med teleskopskaft. Praktisk batteridrevet hekksaks. Teleskophåndtak - nå langt uten stige. Klarer opptil mm tykke grener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg