mandag 2. oktober 2017

Metalldetektor til barn

Varene leveres direkte på døren! Se det store utvalget av billige hageartikler. Finn vår kontaktinformasjon her. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Prisgunstig metalldetektor for barn.

Våre metalldetektorer fra Fisher og Bounty Hunter kommer i alle prisklasser, også metallsøkere for barn. Her får du vite mer om metalldetektor for barn. Vi har tilbehør til din metalldetektor. Kjenner du, eller har du et barn , som ønsker seg en metallsøker i enten fødselsgave eller julegave? Denne metalldetektor er dimensjonert for barn og egner seg i utgangspunktet ikke for personer som er høyere enn 1cm.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer. Du får Metallsøker og Metalldetektor av høy kvalitet.

Rask levering og de beste merkene til priser som passer deg. Søkere til profesjonelle og hobbybruk. Håndplukkede kvalitetsprodukter Kompetansen til en faghandel dagers utvidet returrett Fast fraktpris på 9- års minimum garanti på alle.


Anvendelig metalldetektor (Ø2mm) som har justerbar følsomhet og dessuten volum og regulering for å velge bort visse metalltyper. Drives av seks AA-batterier. Vanntett og lett metalldetektor med mange. Den l ner mange av funksjonene til sin storebror Fmetalldetektor og representerer. Du vil ha det gøy med denne nye metalldetektoren fra første dag.


Mynter, ringer, smykker, små antikviteter bare venter på å bli funnet i din egen bakgård. Gå på skattejakt med denne metalldetektoren. Enkel modell som selvjusterer seg etter terrenget. Justerbar i lengde slik at den passer for både voksne og barn. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. D-puslespill og puslekule Puslespill til voksne Puslespill av tre til barn Puslespill til barn Gulvpuslespill Puslespillmatte og. HANDI-SCAN metalldetektor.

Råd til barn som vil prøve metalldetektor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg