onsdag 11. oktober 2017

Betong spiker

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En spiker kan være så mangt,. Stålspiker er laget av herdet stål, og brukes til å spikre i betong eller mur. Et utvalg vanlige spikertyper Foto:. GN420C: Hard betong og stål: m3.


Ekspress spiker er laget av gulkromatert fjærstål og sitter ved ren friksjon mot betongen.

Anvendelsesområde: Innendørs for å spikre faste lister i harde materialer som betong og murstein. Hus, hage og oppussing: Jeg har akkurat satt opp to nye lamper i stua. Det er betongvegg, så jeg borret først hull, inn med. LYT LK RST- Sylindrisk krage, rustfri spiker ALYT, en komplett spikerplugg med spikeren montert i pluggen.


Klar til å montere lette innfestinger i harde. Her finner du plugger og bolter til bruk i betong , lettbetong, Leca. Prøv gjerne innfestingsguiden på som gir deg tips om.


Byggmakker har et meget bredt utvalg av spiker av alle salg, alle størrelser og til alle underlag og materiell.

Usikker på hva du trenger, snakk med en av våre. MAXBO har et bredt utvalg av spiker , nagler, kramper og stifter. Se vårt utvalg og kjøp på nett eller i butikk.


EBS Eurofast Arustfri spiker for betong kan brukes til innfesting av treverk og montasje av beslag, lydbøyler etc. Jeg tenkte å lekte ned taket noen centimeter for å få på plass panel og noen spotter. Puss eller sparkel har svakere styrke enn betong. Et litt bedre alternativ er lim.


Formontert spiker Alle kantsteiner. For eksempel murer, vegger, trapper osv. Spiker deles inn i flere kategorier,. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


Metallisert betongspiker for fastgjørelse i harde materialer - betong , tegl, murverk. Det finnes mye godt lim på markedet nå til slike jobber,. Kjøp spiker av høy kvalitet hos e-BYGGSTORE. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.

Innføring i skruer, spiker og festeplugger 12. Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt. Ny heftig boltepistol fra Dewalt.


Hjem Verktøy og jernvare Jernvare, spiker ,. Kan brukes til nesten alle applikasjoner og er den mest allsidige. Fester spiker til betong og stål. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Leter du etter spiker , skruer,. Her kan du også finne plugger og ekspansjonsankere når du skal feste noe i f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg