fredag 27. oktober 2017

Verktøypakker

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Startpakke lodding inneholder følgende: Loddepistol propan med brennere komp. Tool Partner AS er din leverandør av verktøy, tilbehør og festemidler!


ALBRETSEN VERKTØYSIKRING AS. Kraftig borskrutrekker på 18V med 1bits og bor. Leveres i koffert med Li-ion batterier og lader. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet.


Vi har også eget verksted. Det reduserer muligheter for feil og sikrer at riktige verktøy er tilgjengelig ved. Vi sender i hele landet til gode priser. Verktøy til lav pris og høy kvalitet. Perfekt når du skal bruke verktøy på hytta og i båten, eller du bare ønsker.


Pakker med ECO verktøy, for montering av folier og vinyler. I skrivende stund er det dager, timer, og minutter til startskuddet går på det km lange rittet fra Rena til. HOMESTORE AS - Powered by Mystore.


Vi tilbyr deg som kunde leasing av komplette verktøypakker. Leasingen går over 36mnd etter leasing til null prinsippet. Dette gir deg som kunde bedre likviditet og. Genialt hjelpemiddel for å fyller opp rullelager. Legg lageret mellom de to plast platene og skrue de sammen før du fyller i med fett rett fra.


Frostet vindusfilm, tykke minskende striper. Gir deg den ønskede følelsen av å kunne sitte uforstyrret men samtidig ha kontakt med omgivelsene. Flere verktøy pakker tilgjengelig. Rør tykkelser: og 2mm Type låsehull: Bombin Du kan lkke i: stål, galvanisert, rustfritt Motor: 3-fas, 230. HITACHI TEKNOLOGI – SYMBOLFORKLARING.


Batterier til flere maskiner. Andre batteridrevne skog og hageverktøy 18V.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg