torsdag 19. oktober 2017

Slipe betong med vinkelsliper

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Den mest effektive måten å slipe en betongoverflate på, er med en vinkelsliper med slipekopp.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Med en vinkelsliper kan du skjære, slipe , sage, polere og pusse alt fra betong og stål til tre og lakk,. Om du lurer på hvilken maskin som egner seg best til flatene du skal slipe så.


Benyttes på vinkelsliper. Er en stor slipemaskin laget for å slipe betong ,.

Myke steinsorter som kalkstein og marmor er lettest å slipe og derfor mye brukt. Også her er det viktig med en steinrik betong i toppsjiktet. Uten å ha sett problemet kan det kappes av med vinkelsliper ? Skal kappe ut et hull til et vindu i grunnmuren min.


Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Eget servicesenter for alle varer. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Sørg for et avtrekk fra rommet, og så støvsuger og vasker du etterpå.


Mange har den oppfatningen at betong er et grått og trist materiale. Derfor dekkes det ofte med flis,. Hvis du skal slipe mye, eller skjære i materialer som støver mye slik som stein og betong , bør du velge en vinkelsliper med støvtette lager og epoksybeskyttet anker. Tak kfor fin guide – kom godt med da jeg skulle slipe gulvet på et av rommene i huset. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Slå puten på undersiden av vinkelsliper å en 60-grus pad.

Diamantkappeskiver betong til vinkelsliper. Gjenta prosessen sliping, sliping et lag av betong pulveret i. Vinkelsliper er en mekanisk drevet håndverktøy med et. Vi har laget en egen side med fokus p. Slipehode: HW GROB-RGP 80. Kompakt og kraftig vinkelsliper med dreibar girkasse. Holder på og polere opp ett gulv vi har støpt på en skole utenfor Bergen,sliper frem steinen i betongen i syv omganger med litt.


Skiven har meget god slipe effekt og god. Kraftig og kompakt vinkelsliper i proff BOSCH kvalitet. Leveres i koffert med diamant-kutteskive for kutting av stein og armert betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg