tirsdag 31. oktober 2017

Multisliper

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn de beste prisene på nettet. Kompakt multisliper med støvoppsamler.


Frisk opp eller forbered overflaten på snekkerprosjektet ditt med Meec Tools’ kompakte multisliper ! Multisliperen PSM Primo overbeviser med intuitiv betjening og unikt design.

Bosch PSM Primo Multisliper e Multisliper en PSM Primo overbeviser med intuitiv betjening og unik design. Den er ideell for sliping av hjørner og kanter samt. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Leveres innen 5-hverdager.


Gå til produkt Legg i handlekurv. Rettsliper AEG Powertools GS 5E. BOSCH MULTISLIPER PSM LI SOLO OBS!

Bosch Multisliper PSM LI Solo, det kraftige og kompakte. W med eksenter-, plan-, hjørne- og detaljslipefunksjon gir mange bruksområder. Eksenter- plan- hjørne- og detaljslipefunksjon gir utallige bruksområder! Deltasliper på 200W med en slipepute (rektangel) på 114x102. Sammenlign priser på Slipemaskiner.


Og den har så langt fungert til fulle. Obs Bygg: i Alltid lave priser Garantert fornøyd Fri frakt til butikk Gi anbefaling! Kjøp Multisliper på Kelkoo. Bosch multisliper oppladbar psm li solo.


PSM Primo multisliper er et verktøy fra Bosch som er uunnværlig for deg som pusser opp boligen og. Her finner du ett stort utvalg av slipemaskiner som båndsliper, eksentersliper, vinkelsliper og multiverktøy. Slipepapir K 8 K 12 K 16 Plastkoffert. Sentrale produktegenskaper. Lett og kompakt, ideell til sliping på vanskelig tilgjengelige steder.


Enkel håndtering takket være et ergonomisk design med SoftGrip.

Tilstrekkelig kraft for alle mindre gjørd-det-selv-oppgaver. Det gjelder uansett om du trenger et elektroverktøy til. Kraftig universalmaskin (1Watt) til sliping og polering også på vanskelig tilgjengelige steder og på små flater.


Rent arbeid takket være Bosch. Bestiller du utgaver av bladet Gjør Det Selv for kroner, får du i velkomstgave en hendig multisliper som både kan slipe, skjære, frese, gravere og bore. Godt verktøy er halve jobben, sies det.


Selv om prosjektene i denne boka er enkle å lage og ikke krever de mest avanserte teknikkene, vil det lønne seg. Finsliper med jernformet slipebase. Egnet for både store flater og hjørner.


Enkelte multisliper e kan utstyres med ekstra tilbehør, slik at du kan bruke dem til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg