onsdag 14. mars 2018

Diamantverktøy

Stort utvalg maskiner og utstyr for overflatebehandling! Vi har mange ulike spesialområder. Akutt Diamantverktøy og Maskiner er ledende leverandør til bygg og anleggsbransjen.


Diamant er verdens sterkeste materiale, og velegnet til å sage eller bore i alle materialer. Våre kunder er entreprenører.

Dia Proff Norge AS arbeider med de beste diamantene for hver av produktgruppene innen diamantverktøy. Tid er penger, og hvis du velger riktig diamantverktøy , kan du spare mye tid. Start med å velge et velkjent merke hos en profesjonell leverandør. Diamantverktøy - asfaltsag, diamantbla diamantskiver, diamantverktøy , gulvsag, kjernebor, kjernebormaskin, agregat, asfaltsager, betong - Finn firmaer, adresser.


En liten butikk med års erfaring innen utvikling av diamantverktøy , kjernebor, sagblader og tilbehør. Et lite enmannsfirma = de beste prisene. Det er utrolig hva man kan utføre med diamantslipestifter.


Det biter på det meste fra vanlig stål til herdet stål.

Fungerer også i tre, plast, glassfiber, glass. HTC 4er maskinen for de som ønsker en liten, robust maskin med høy kapasitet. Gulventreprenører stiller høye krav for effektive.


Vi fant dessverre ikke noe som matchet søket ditt. Vistekleiven Diamantverktøy AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Max jernbindemaskin RB398. Kraftig, robust 2-girs kjernebormaskin som leverer konstant høyt dreiemoment.


Dobbel elektrisk cluctch for beste beskyttelse av bruker og maskin. Vi er eksperter på diamantverktøy. Bruk vår kompetanse om du trenger diamantverktøy til din bedrift.


Diamantbla diamantslipekopp, bor, slipeutstyr, kappeskiver. Sager, bormaskin, blandere, vask og fug. Jeg har drevet med dette i år og har arvet masse god kunnskap fra min far Sigurd. Vi fører GUHDO og JSO diamantverktøy.


De fleste dimensjoner har kort leveringstid og leveres med svært fordelaktige priser.

Husqvarna PG 4– gulvslipemaskin for overflatebehandling og sliping på store betongflater. Produkter, Diamantverktøy Vestibulum non luctus. Enkel å transportere,og ukomplisert å skifte diamantverktøy. Leuco Diamax framstår nå som et velprøvd freserprogram, med klare forbedringer med hensyn til ytelse og kostnadseffektivitet. Akutt har et slipesystem for betong som vi er kjent for.


Vi leverer til de aller største slipefirmaene på markedet. Gjør som flere og flere profesjonelle brukere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg