torsdag 22. mars 2018

Sekketralle europris

Stort utvalg av Traller til Butikk, og Lager. Kantine- og serveringsvogner. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Sekketralle med hjul av massiv gummi. Tåler belastning opp til 250kg.


Finn sekketralle europris. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Kraftig tralle med utfellbar lasteplattform. Velg en butikk fra menyen, klikk på butikken på kartet eller søk butikknavn eller fylke for å finne informasjon om din Europris -butikk.


Det er ulike åpningstider. Ikke slit deg ut med å bære varene opp trappen, her har du en sekketralle som. Riktig robust tralle som kan bære opptil 2kg last, og er utstyrt med en fast lasteplattform, oppfellbart lastegitter (410x3mm) samt. En kraftig og sterk sekketralle av høy kvalitet. Sjekk priser på sekketralle.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp sekketralle billig i nettbutikkene. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Når lasteklaffen er innfelt i rammen kan trallen brukes som en vanlig sekketralle og den tar liten plass når den ikke er i bruk. En tralle er kjekt å ha Bestill på nett i dag og spar 150kr! Vi sender deg melding når trallens kan hentes i butikk. Lagertelt i høy kvalitet, eller lagerbygg med god funksjonalitet og lang holdbarhet finner du her på Dancovershop.


Velg fra et stort utvalg lagertelt slik som. Solide og gode hjul er alltid en fordel! Vi har hjul for alle formål og i mange utførelser.


Se våre knallgode priser online og gjør din bestilling i. Hos oss finner du justerbare traller i ulike størrelser. Med små traller og vogner kan du enkelt flytte varer i trange lokaler, på lageret eller i butikken. Er litt lei av og fiske etter småfisk med 40g sluk og europris stang,.


Jeg har ikke bil og trenger en slik en når. Utvalget av lager- transport- og plukkekasser omfatter et stort antall forskjellige kassetyper, utførelser og størrelser. Med gjennomtenkte og brukervennlige detaljer. Hos HP Schou er kunden alltid i sentrum.


Vi velger ikke den enkleste, men den beste løsningen. Vi inngår ikke kompromisser når det gjelder våre kunders ønsker og. Hos BAUHAUS får du alt under et tak - vi tilbyr bransjens største utvalg til både proff- og privat kunder.


Din kvalitetsleverandør av innredning til arbeidsplass, lager, garderobe og kontor. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Vi har alt av byggematerialer til gode lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg