fredag 2. mars 2018

Stikksag bosch

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Alltid stort utvalg og god service. Beste Priser Med Handlesmart! Uansett om en håndverker trenger en sag for presis saging av. Med den nye generasjonen stikksager fra Bosch er det lettere enn noensinne å sage trange og nøyaktige kurver og buede linjer – uten vibrasjon. Bosch PST LI SOLO kåres til best i test, da den er en praktisk og lett stikksag med rask oppladingstid.


Den har en relativt kompakt utforming. Bruk stikksag når presisjon er viktig.

Stort utvalg stikksager fra kjente merker som Bosch , DeWalt, Hitachi og Makita. Fordeler: GST E Professional Førsteklasses komfort i basisklassen Den pålitelige partneren for daglig bruk. Power for All er et li-ionbatterisystem for en hel serie Bosch -maskiner. Stikksag på 18V for enkel figursaging selv.


En stikksag er nesten uunnværlig i et gjør det selv-verksted. Vi har testet sju sterke stikksager med volts batterier, som lett kan tas med overalt. Kjøp stikksag fra NetOnNet i dag!


BOSCH STIKKSAG PST 8PEL 530W PST 8PEL er en stikksag med uendelige muligheter. Universalstikksagen forener kompakthet, letthet og håndterbarhet og gir dermed. Har du brukt vanlige stikksager? Bosch GST V-LIS Professional er en annen løsning.


Allround- stikksag som er utstyrt med Bosch -CutControl, som gir optimal presisjon og kontroll. I tillegg til ergonomiske gripeflater finner du verktøyfritt Bosch SDS. Sammenlign pris på Bosch stikksag.


Vi hjelper deg å velge blant varer.

Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Med denne stikksagen kan du være sikker på at du kan jobbe kontrollert, samtidig som du. Saga har en tønneform som er en vanlig måte å konstruere kompakte sager på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg