tirsdag 6. mars 2018

Håndtak skuff

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kompletter kjøkkenet med vårt store sortiment av knotter og håndtak til skapdører! Du kan velge mellom mange stiler, størrelser, farger og materialer. Oppdater skuffer og skap med nye håndtak fra Kvik. Hos Kvik har vi et stort utvalg av knotter og håndtak.


Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak.

Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Beslagteknikk leverer et bredt sortiment beslag til kjøkken og baderoms produsenter, møbelindustrien, og innredningsprodusenter. Leter du etter håndtak og knotter til skapdører? Klikk deg inn og gjør et godt kjøp hos Nettoline!


Informasjon Mål: x x cm. Kvantumsrabatt: Kjøp knotter eller flere av. Vi har et kjempeutvalg av skapknotter og håndtak i alle størrelser, fasonger og materialer.


Vi importerer knotter og håndtak til skuffer.

Forbedre stilig interiør med en perfekt håndtak. Her finner du håndtak i både klassisk og moderne design. Velg mellom forskjellige farger, størrelser og stiler.


Vi har gjort om i nettbutikken og fordelt knotter og håndtak på to sider. Nå finner du disse på sidene Møbelknotter og Møbelhåndtak. VANNSLANGE FLEX 5-25M MED MUNNSTYKKE. Slangen er 5meter og ekspanderer til 2når. Har du gamle og brukte møbler du ønsker å gi et nytt liv?


Vi har knotter og håndtak i glass, porselen, lær, metall og tre. Ulike tenger og T håndtak. Finn din favoritt på denne siden. Produsent: Kinnarps Modell: E-serie förvaring Annen info: Håndtak i grålakkert stål Lås på to hjul Skuff over skapet 2. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Nydelig håndtak til dør eller skuff. Antikk metall med hvit keramikk. Vi har et bredt utvalg av dørhåndtak og knotter til vegger, skap og dører.


Vet ikke hvor gammelt det er, men de har nok ikke vært i bruk de siste årene.

HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg