onsdag 21. mars 2018

Slipeverksted

Vi sliper blant annet sagblader, høvelstål, motorsagkjede etc. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Vi har spesialisert oss på sliping av hakkekniver, papirkniver.


AS er næringsmiddelindustriens eget slipeverksted.

Veldig rask og god service. Tromas har over års erfaring og eget service- og slipeverksted med fokus på verktøy for profesjonelt bruk. Våre verksted finner du i vår butikk i Trondheim. På Østlandet Tlf servicebil.


Der begynte han å slipe sprøytespiser. Jacob jobber aktivt for at flere skal få skarpe redskaper på tur,. Skarp slipeverksted drives av speider og kniventusiast Jacob Weisæth i Oslo.


Sliping av sagblader, sagkjeder og annet.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har eget slipeverksted og tar også på oss sliping av sagblad og kutterstål for kunder. Har i alle år med kniv, bare kjøpt meg en ny når den har blitt skjem.


Nå har jeg planer om å legge litt penger i skikkelig kniv (strømseng) og en skikkelig øks. Velkommen, vi leverer et bredt spekter av varer og tjenester. Rikholdig lager av verktøy, maskiner og utstyr. Fritidsavd: MC, båter og ATV. Siden vi har eget slipeverksted her, kan vi hjelpe deg mere effektivt en noen annen leverandør av kamaksler i Norge.


BYGGMESTEREN FAGTIDSSKRIFT FOR BYGGEBRANSJEN UTG. Slipemaskin til sirkelbla med diamant skive fra Holzmann. Slipeverksted for: Treindustri, Metallindustri, Skogsentreprenør, Byggentreprenør. Sport Lillehammer har lang erfaring og stort utvalg av racingski for langrenn. Helautomatisk Sirkelsliper.


Verktøy, som drives av Kai Johansen. Sliper alle typer sirkelsagblad med carbidtenner i alle typer slipevinkler. Vi har også slipeverksted i butikken med dyktige verkstedsarbeidere.

Maskinen er enkel å instille og arbeider feilfritt. Dette medfører kort leveringstid på briller, glasskift og reparasjoner. Markedsledende leverandør av vakkert og solid kvalitetsgulv. Parkett og tregulv av høy kvalitet, produsert i Europa. Finn ditt gulv og la deg inspirere.


Andre som er utenfor Trondheim kan sende saksene godt innpakket til vårt slipeverksted. Husk å merke med navn, adresse, telefonnummer og epost-adresse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg