tirsdag 13. mars 2018

Slipemaskin

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Beste Priser På Slipemaskin.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.

Guide: Slipemaskin Å pusse store overflater for hånd er slitsomt. Heldigvis finnes det maskiner som gjør jobben raskere og lettere – si velkommen til slipemaskinen! Sliping av hjørner, kanter og vinkler.


MAXBO har slipemaskin er og slipepapirer til alle formål. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Sammenlign priser på Slipemaskin er. Stort utvalg av utleiemaskiner til alle typer slipejobber!


Når kvalitet på slipemaskiner teller! Boxer roterende slipemaskin 450w 230v.

Benkslipere og våtslipere sørger for at utstyret ditt er knivskarpt, funksjonelt og er passer godt til å slipe kniver. Rask levering og super service! Finn de beste prisene på nettet. Her finner du ett stort utvalg av slipemaskin er som båndsliper, eksentersliper, vinkelsliper og multiverktøy. Langsliper trykkluft Rupes SLP 41A Se produktet.


Det finnes mange forskjellig typer pussemaskiner på markedet i dag. Ulike pussemaskiner stiller med ulike kvaliteter og. Eksentersliper, trekantsliper eller båndsliper - mulighetene er mange når du skal velge slipemaskiner. Vi gir deg en oversikt over hvilken slipemaskin som passer. Letthåndterlig slipemaskin som er perfekt til sliping av vegger og tak.


Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur. Det gjelder uansett om du trenger et elektroverktøy til. Utleie av alle maskiner til slipe gulv,sliping av gulv.


Bonemaskiner,multimaskiner, trekantslipere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg