mandag 21. mars 2016

Batteridrill test

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Kjøp før kl 1 levering neste dag. Handle smart - Spar penger.


En god drill er unektelig mange menn(esker)s våte julegavedrøm. Vi har samlet forbrukertester for deg, slik at du kan finne frem til beste batteridrill. Vi ønsket å se om drillene kan brukes som et allsidig verktøy til å bore i tre, betong og metall, så du slipper å ha en 2volts drill med slagbor.


To av disse får terningkast seks.

Om du vil ha en drill som holder lenge og fikser de tøffeste jobbene,. Alle drillene gjør en god jobb som skrutrekkere i en test som svenske Testfakta har gjennomført. Undersøkelsen omfatter åtte batteridrevne bor- og. Av og til trenger man bore- og skrukraft til de største hullene og skruene.


Test av volts bor- og skrumaskiner. De er sterke, og verken for store eller for tunge. Clas Ohlson Vanskelig å bore med billigverktøy. I tillegg til å rotere med heftigere ytelse enn vi har sett i noen batteridrill har MFPD også slagverk.


Den fås også i en versjon uten,. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Og så kommer det an på om den typen test vi har kjørt er optimal for den enkelte drill.


En litt overraskende vinner i vår test av hobbydriller. Sjekk priser på best i test drill 18v. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test drill 18v billig i nettbutikkene.


Vi hjelper deg å velge boremaskin, skrutrekker, batteridrill , vinkelboremaskin - blant 3varer.

En kompakt drill som leverer svært bra på alle kriterier. VIKTIGE DETALJER NÅR DU VELGER BATTERIDRILL : SKIFT AV BITS OG BOR: Det skal være enkelt og raskt å skifte verktøy. På de fleste maskiner er det lett å skifte. Sterk drill på V fra den intelligente Li-Ion XR serien. Leveres i koffert med multilader og 2x0Ah Lithium batterier.


Profesjonelt blått elektroverktøy fra Bosch er utviklet for å gi førsteklasses arbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg