onsdag 9. mars 2016

Bosch drill psr 18 li 2 med koffert

Hvitevarer for ethvert behov. Hva passer ditt hjem og kjøkken? Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her!


Beste Priser På Bosch Psr Li - 2. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Lithium-ion-batteriteknologi for langvarig og kraftig boring og skruing. Forhåndsinnstilling av dreiemoment i trinn pluss boretrinn - optimal kraft for alle. Er det en brukbar drill og er det en fornuftig pris? PSR Li(2x0Ah) i koffert fra Bosch hos RiktigVerktøy. Robust PSR 18V Li - batteridrill med batterier og velkjent kvalitet fra Bosch.


Kraftig batteridrill for den kresne. AH batterier som passer til alle verktøy i samme serie. En av de mest komfortable i sin klasse med Bosch PowerControl.

Togirs batteridrevet drill i Power4All -V-systemet. Med lithium-ion-teknologi og integrert girskift som sørger for optimal kraft til enhver bruk. Finn laveste nettpris her.


Det finnes også Pris fra en butikk og omtaler. Bosch PSR LI - (2x5Ah) Boremaskiner og skrumaskiner - Viser prisutvikling. Sammenlign Boremaskiner og. V-batteri, lader og koffert.


Jobb mer effektivt, bruk det ene batteriet mens det andre lades. En god drill er unektelig mange menn. Takket være lithium-ion-teknologi har drillen en utrolig bra kapasitet. Den får jevnt over god score når det kommer til instillinger.


Kofferten inneholder drill , lader og to. Bosch drill psb li - solo har best håndterlighet i sin klasse takket. Bosch har i tillegg utstyrt den batteridrevne kombimaskinen med et -trinns planetgir. Bosch psr - - li - solo bormaskin - ny. Super drill med batteriet,.


BOSCH PSR LI - Lett og enkel Test:.

Kompakt og lett - Kun ett gir. En kompakt og lett drill fra Bosch. One of the easiest-to-use tools in its class thanks to intelligent Bosch PowerControl. Selvspennende chuck med Bosch Auto-Lock for raskt og enkelt verktøyskifte. En sterk drill som inngår i Power for All V serien.


Perfekt startsett som leveres med batterier som du bruker til alle maskiner i serien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg