onsdag 30. mars 2016

Honda beitepusser

Forbedret, kraftig beitepusser til ATV. Finn vår kontaktinformasjon her. Beitepussere i alle størrelser til alle formål, se våre varianter her! Stort utvalg av proffe maskiner.


Sjekk ut beitepusser atv test.

Arbeidsbreidde på heile cm. Knuser kratt, tuer og underskog i skråningar og bakkar. Benassi slåmaskiner er sterke og smidige, med god stødighet og balansepunkt. Til front- eller bakmontering. Antall på lager (57) Lokasjon: L1.


Ypperlig til mindre arbeid eller som erstatning for plenklippepadde, denne tåler noe røffere terreng siden kniver. Maskinene kan brukes som jordfreser, slåmaskin eller.

Fryktelig skuffa, svidde reimar og bøyde festestag ved rolig bruk. Grillo har spesialmaskiner for krevende forhold. Fungerer som beitepusser , grovklipper, kantklipper. Mye vanskelige steder, med bakker og ujevn grunn?


Honda GX2(5hk, bensin) Kr. ATV, UTV og plentraktorer. Rammy beitepusser for ATV. Nå er det slutt å dra beitepusseren eller gressklippern bak ATV´en din. Dette er finskprodusert kvalitet!


Sovema beitepusser er svært effektiv med universalkniver for traktorer fra til HK. Behandler gresskledde arealer på en effektiv måte. Kraftig ATV beitepusser , som kan justeres i høyden. Med 264cc 4-takts motor (HK). Trekkstangen kan innstilles i forskellige posisjoner.


Er på utkikk etter beitepusser. Skal brukes til å pusse over grasmark om høsten etter beite.

Dvs ikke til krattrydding) Hva fungerer best av y-kniver og hammere. Presentasjon av Wee Trading beitepusser for bruk på ATV. Se alle våre beitepussemodeller på wee. Kverneland FHS beitepusser er en kompakt og kraftig maskin for middels krevende jobber i frukthager, vingårder og i lett undervekst. Det samme gjelder for pussing av.


Gressklipperne er som alle andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg