onsdag 23. mars 2016

Farmerskrue

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Ny farmerskrue med linsehode fra Christiania Spigerverk. Skruehodet bygger vesentlig mindre enn en tradisjonell. Farmerskrue til plasttak, hvit.


For rask og enkel montering av plasttak mot tre, utendørs. Skruen er produsert av aluminium og lakkert med polyesterpulverlakk. Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine.


Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene. Borkapasitet i stål mm.

Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Elektrolytisk forsinket med sekskanthode. Festemateriell for blikkenslagere og bønder. Leverer festemateriell rett på byggeplassen.


Tak og Ventilasjonssenteret. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!


HAUSKEN TEKNISKE AS Unngå rust-problemer! Generelt finnes det to typer rustfri materiale. Norges ledende byggevarehus.


Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Skruer til å montere ferdig isolerte vegg elementer. Corona torxskrue, rustfri, lakkert, 60mm, 100stk, Aston.


Monteringsskruer og farmerskrue r til ulike plateprofiler, i ulike modeller og dimensjoner, for innfesting til tre, lettbjelker eller stål samt overlapp plate mot plate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg