fredag 4. mars 2016

Vaskesymboler vaskemaskin

Med kvalitet i hver detalj. Finn en modell som passer dine behov her! Våre produkter og kategorier. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Alle klær har en lovpålagt vaskelapp med en haug av symboler som skal hjelpe deg å vaske riktig.


Vi har laget en guide til vaskesymboler ! På samme måte som at det er en fordel å vite hvordan du faktisk bruker vaskemaskinen og hva de ulike vaskemaskinprogrammene betyr, er det en fordel å. Den tilhører enten en Miele- vaskemaskin med programmet Håndvask-ull eller Silke eller ved maks. Vaskesymboler kan være vanskelig å forstå seg på. Heldigvis er de lette å lære seg.


Vår vaskeekspert deler sine beste tips. Vaskes i full vaskemaskin ved den temperaturen som er angitt på merkelappen. Alle tekstiler skal ha symboler som viser hva de tåler av vedlikehold som vask, rens, stryking osv. Den lille lappen på klærne kan være irriterende, men den er gull verdt når de skal inn i vaskemaskinen. Det er mange forskjellige vaskesymboler å holde rede på.


Funksjonen i-DOS sørger for at vaskemaskinen tar seg av doseringen av flytende vaske- og skyllemiddel selv. Tørketromles ved lav varme - max. Inden du lægger tøjet i vaskemaskinen , er det en god idé at have styr på vaskesymbolerne.


Få et overblik over, hvad de forskellige tegn betyder. Stort utvalg av elektronikk og hvitevarer til lave priser. Hvis du velger å håndvaske selv, framfor å bruke vaskemaskinen , anbefaler hun at du sentrifugerer det i maskinen etter vask. Kjøp Odd Molly-klær på nett fra Odd Mollys offisielle nettbutikk. Hos oss finner du en vaskemaskin med kapasiteten du trenger.


Hun har feber og mange hvite blemmer i munnen, på innsiden av kinnene og tungen og helt bak til mandlene. Vil ikke ha mat og drikke og bare gråter, sier au au og. D I går ga sambo og svigermorsjan meg en god ide. Denne skal rammes inn og henges opp ved vaskemaskinen. Bruker man også tørketrommel øker.


Vask: Tørring: Hed vask max grader, normalt program. Kan tørretumbles ved normal temperatur, med udgangstemperatur max grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg