onsdag 16. mars 2016

Ariens slåmaskin

På utkikk etter slåmaskin for hage eller hytte? Sjekk ut ariens slåmaskin. Handle smart - Spar penger.


En slåmaskin er er godt redskap å bruke på steder hvor gress og annen vegetasjon har fått vokse vilt en stund. Selv i ulendt terreng tar den seg. BSMer en lett og effektiv slåmaskin til mindre arealer.

VARI HURRICANE SLÅMASKIN F550. Slåmaskin med gator mulch kniv på cm. BSM slåmaskiner er lette og effektive klippere. Ingen begrensning på høyden på gresset. Egner seg veldig godt på områder som er vanskelige å komme til.


Ariens leverer produkter i høyeste kvalitet. Kraftig beitepusser, krattknuser og slåmaskin fra Vari Ariens. Her levert med en enestående sterk Hondamotor.

En lett og effektiv mulchklipper. Det er lite som stopper denne! Takler enkelt kraftige gressarter. Maskinen leveres med gator mulch kniv på 58. F5Klipper med kraftig bio-kniv på cm.


Selger en så og si ny slåmaskin fra dødsbo. Lett og anvendelig slåmaskin. Den er kanskje brukt time max. BSM slåtterbalkar är effektiva och lätta klippare.


Slåttermaskin med Gator mulch-kniv på cm. Bensindrevet motorslåmaskin. Den innovative variable On The Fly. BSM modellen veier 60kg og er utstyrt.


View as: Rutenett Liste Sort by: Show: Our. Annet utstyr til grøntområder Vis. Vi er en bedrift som driver med salg, service og vedlikehold av gressklippere, snøfresere, tilhengere,trimmere og andre hagemaskiner og hageprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg