mandag 14. mars 2016

Tohjuls slåmaskin

På utkikk etter slåmaskin for hage eller hytte? Finn tohjuls slåmaskin selges. Aebi CC serien - Combicut. Optimal kombinasjon av slåmaskin , gatefeier, snøfreser osv.


Dette er den nye generasjonen av flerbruks maskiner eller 2-hjuls traktorer. Sterk og kompakt bensindrevet slåmaskin med knivbjelke.

Ubegrenset klipping i naturhagen og på engen, smidig og lett å håndtere. Kjørbar ring for mer info ikke sms søkeord bucher, aebi, hjulstraktor ,moto standard ,gutbro agria , slåmaskin ,hagetraktor. Benassi slåmaskiner er sterke og smidige. De er svært stødige med riktig balansepunkt og god bakkeklaring.


Velg mellom flere størrelser av fingerkniv, eller ESM bjelke. Alltid gode priser på Slåmaskin fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Tohjuls Traktorar Og Slåmaskinar has 8members. Gruppe for dei som eig, brukar og interesserar seg for tohjuls traktorar og slåmaskinar.

Søk tohjuls slåmaskin selges. Levering: Postpakke og Hjem på dør inntil kg - 2-virkedager. Kun brukt til å slå 800mpr år. Ny knivbjelke for et par år siden.


Manuell clutch, girboks i oljeba to gir fremover og ett revers. Knivoverføring i oljebad og fast. Skulle jeg gjort det, ville jeg brukt tohjuls slåmaskin. Kan være så ulendt som bare det, du kan slå mange andre små plasser, rundt busker og trær, plen. Honda Slåmaskin slår høyt gress på en utrolig effektiv måte.


Kan justeres helt ned til normal plenhøyde. Rotorslåmaskinen er spesialutviklet for ekstreme. Tohjulstraktor - Muta Maestral Jeg er så lykkelig som en guttunge kan være over min herlige tohjulstraktor. Den er til stor nytte og glede.


The light-weight Strong and a good value.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg