torsdag 14. juli 2016

Elektrisk gresstrimmer

Søk gresstrimmer elektrisk. Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt! Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Elektriske hageredskaper fra Bosch er pålitelige hjelpere for deg som ønsker å holde hagen i toppform.

Våre hageredskaper har lang levetid og overbeviser med. Stihl Stihl Polycut 2-Trimmerhode 27-Inkl. Kraftig elektrisk trimmer med høy komfort. Utstyrt med et halvautomatisk to-tråders trimmehode som man enkelt mater med tråd ved å trykke trimmehodet mot bakken. Her trenger du ikke huske å lade opp trimmeren,.


Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper. De går enten på strøm eller bensin. Vi har testet gresstrimmere.

Fire på strøm og fire på bensin. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet, bed og langs grusganger, så det ser velstelt og. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk.


Kvalitetsvarer fra kjente merker. De kan stilles i høyden, roteres 180° og tilte trimmehode for å komme til overalt. Her finner du mer informasjon! Maskin Importøren AS tilbyr elektriske gresstrimmere for effektiv klipping av alle typer hager.


Elektrisk gresstrimmer fra AL-KO er den optimale løsningen for en stillegående kantklipp etter plenklippingen. Teleskopisk skaft gjør at den passer de fleste og med E-Drive blir det et fint sluttresultat. Gresstrimmer på 800W med dobbel tråd slik at arbeidet blir gjort raskere.


I prinsipp minner en ryddesag om en svær gresstrimmer ,. GRESSTRIMMER : Rundt trær, langs fortauskanten eller langs husveggen – gresstrimmeren, eller kantklipperen som den også kalles, kommer til der den. Enkel og rimelig elektrisk gresstrimmer fra Bosch til 2kroner Foto: Produsenten Vis mer.

Den lette og rimelige gresstrimmeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg