tirsdag 26. juli 2016

Elektrisk snøfres

Motoren er lett å starte, men den har også elektrisk start i tilfelle. Arbeidsbredden og kastelengden er go noe som gjør snøryddingen rask og effektiv. Kenya har over en million motorsykler på veiene.


Nå satser de elektrisk EKSTRA. Måling av havstrøm Nytt instrument på godsskip skal bidra til. Enkel snørydding uten eksos! STIGA Snøfresere er tilgjengelig med bensin, elektriske og batteridrevne motorer.


De sørger for enestående rydding av snø. Alltid gode priser på Elektrisk snøfreser fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Synes du en snøfreser høres for voldsomt ut for oppkjørselen din, hva med å prøve en elektrisk ? De kommer som elektriske , batteridrevne og bensindrevne, og typiske bruksområder er foran inngangsdører, trange passasjer og terrasser. Snapper snøfres med elektrisk start. Kraftig og effektiv konstruksjon som også orker de tunge jobbene. Hk antallet er satt i parantes da de nye motorene ikke oppgir.


Kjekt med elektrisk snøfres. Deler Snøfreser til lavest mulig pris. For å få mer informasjon kan du besøke oss. Stiga 1-Trinns snøfres PARK. BELTEDRIFT Førstevalget ved store.


Effektiv snøfres med elektrisk start og lys. Finn de beste prisene på nettet. Løftes med Vinsj, og festes i hengerkulen.


Snøfres : Snøfresproduksjonen startet opp ved bedriften på slutten av 60-tallet. BriggsStratton V-Twin - elektrisk start. Hos oss får du utført service og reparasjon på din Yanmar snøfres.


Vi har også reservedeler på lager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg