torsdag 28. juli 2016

Fiskars kløyvøks

Fri frakt på kjøp over 4kr. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her.

Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Ekstra tungt hode og lengre skaft gjør at kraften i hugget blir særdeles kraftig. Ny modell som er perfekt balansert og har høyt moment!

Den beste allround øksen i sortimentet da den. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Passer til kløyving av større og tykkere kubber.


Perfekt balansert tyngdepunkt. Støtabsorberende FiberComp. Fiskars største og kraftigste øks. Skaft av FiberComp, et sterk, holdbart men allikevel lett materiale.


Xer øksen for deg som ofte kløyver mellomstore vedkubber til bålet, kaminen eller peisen. Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. For kløyving og bearbeding av små vedkubber med en diameter mindre enn cm. Har blant annet noen tjukke eikestubber stående i garasjen jeg må ha til livs snart.


Vi har sett etter den beste kløyveøksa. Den du kan bruke til både småved og de tungkløyvde kubbene. Hjem Verktøy og jernvare Verktøy og redskap Håndverktøy Økser Kløyvøks M X17. XXL har et stort utvalg av null til null.


Hos XXL får du alltid gratis retur og.

En solid øks for kløying av middels store vedkubber. Kjøp ØKS XKLØYVØKS FISKARS fra hos RiktigVerktøy. Her finnes en øks for alle, om du skal p.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg