tirsdag 12. juli 2016

Foret flanellskjorte

Finn foret flanellskjorte. Skikkelige arbeidsfolk kler seg i flanell. Komfortabel, fôret skjorte i ekte skoghoggerstil med fleece og vattert for. Kjøp FORET FLANELLSKJORTE billig fra kr.


Klassisk flanellskjorte med quiltfor som gjør den lett å ta av og på. To brystlommer med klaff og knapp, samt glidelås i front. Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Bole gjør ditt gårdsliv enklere. Foret flanellskjorte med fleecefor på kroppen og quilt i armene.


Trykknapper foran og to brystlommmer med klaff. Vattert fõr i kanaler for å undvike kulde. Fòret flanellskjorte fra Carhartt. Forseggjorte sømmer, slitesterk bomull.


Rothco Klassisk lumberjack skjorte Orange. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Myk og komfortabel flanellskjorte med vattert fôr som gir høye isoleringsegenskaper. En perfekt skjorte for kalde byggeplasser. Fôret flanellskjorte fra Carhartt.


Klassisk workwear skjorte i ny oppdattert modell med ekte flanellmønster. Decoy Aluminium piler pk 17-Inkl. Tufte Tufte Shorts unisex 399. Fleece foret flanell skjorte.


Med vattert fôr i ermene, noe som gjør den enkel å ta av og på. Et plagg både til hverdagskos og byggeprosjekter! Rutet flanellskjorte med hette og deilig fôr som gir deg litt ekstra beskyttelse mot vær og vind. Se alltid på vaskeanvinsningen som skal sitte på alle plagg.


Informasjon: - Knepping - Forlommer. Materiale: Yttertøy: 1 Bomull. Inntertøy: 1 Polyester.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg