onsdag 27. juli 2016

Lang hekksaks

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! LANG REKKEVIDDE: Når du skal klippe høye busker og trær nytter det ikke med vanlig hekksaks. Vi har testet lange varianter. Det laserskårne bladet har lang holdbarhet og greier greiner opptil Ø16.


Batteridrevet hekksaks med langt sverd som gir en god rekkevidde og rask avvirking. Det roterbare håndtaket forenkler klipping av hekkens sider. Ypperlig, kraftig teleskophekksaks med mulighet for vinkling av kniven på 6mm.

Rekkevidde ca 4-meter høyde. Enkel i drift og med kroppsbelte som tar det meste. Se hvilken hekksaks som ble best i test her. Langskaftede hekksaksene egner seg spesielt godt til klipping av høye og brede hekker.


Takket være deres store rekkevidde kan du arbeide behagelig og trygt fra bakken. Motoriserte hageredskaper har for lengst gjort sitt inntog i norske hager, og for de som eier en hekk er en elektrisk hekksaks nærmest obligatorisk. En batteridrevet hekksaks gir deg mange fordeler: Du slipper å dra rundt på en lang ledning, som i tillegg til å være i konstant fare for å bli klippet over.


Du vil være i stand til å jobbe lange økter når det trengs,. Du kan stole på at din Husqvarna hekksaks vil være sikker, allsidig og komfortabel å bruke. Meget lett hekksaks for komfortabelt arbeid.


Denne ledende hekksaksen har en blandlengde på 519n. I tillegg til å klippe hekk kan den også brukes som slåmaskin for langt (u)gress og småkratt. Hekksaks med langt blad er et svært nyttig redskap.


HL HEKKSAKS LANG MED VINKEL Ved bruk av en slik maskin oppnår man en fantastisk rekkevidde, du kommer til på høye, lange , brede eller vanskelig tilgjengelige. Men også på store private eiendommer er det mange bruksmuligheter, særlig der det er mange eller lange hekker som skal beskjæres.

Saksen vinkles enkelt til 135°, og har fire forskjellige posisjoner. Det er noen kriterier du må tenke på når du skal kjøpe hekksaks. Svar på spørsmålene i vår produktveileder,.


Pris uten batteri og lader Anbefalt batteri: AP 2Stille, langskaftet batterihekksaks med effektsterkt Lithium-Ion batteri. Sammenlign priser på Bensindrevet hekksaks , Kabelfri hekksaks , Pole Brushcutters.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg