torsdag 21. juli 2016

Verktøykasse med verktøy

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Stor og robust verktøykasse i metall med verktøy , pipebits, piper og nøkler av god kvalitet som kan brukes til de fleste jobber! Få orden på alle skruene, spikrene og verktøyet ditt med våre verktøy - og oppbevaringsbokser.


Vi tilbyr et variert utvalg slik at du kan få oversikt over alt. Dermed sparer du plass og økonomi, og får en verktøyvogn eller verktøykasse som kun inneholder verktøy du behøver. Vi har et stort sortiment innen praktisk verktøyoppbevaring som passer såvel.


Praktisk, solid og kraftig verktøykasse i riflet metall med innsatser til verktøy. Verktøy Diverse Europris AS.

Hengelås med både nøkkel og med kode. Her finner du også ulike verktøykasser og tetningslister. De to kassene rommer i alt liter,. To solide plastkasser, som rommer mye verktøy og er enkle å ta med seg rundt.


En slik verktøykasse er grei dersom man har minimalt med verktøy , og gjerne av den litt grovere sorten. Til den urbane delen av befolkningen er det ikke. Med en verktøykasse får du orden i alle skruer, spiker og verktøy. Vi har verktøykasser i forskjellige størrelser så du kan få plass til det du trenger.


Kjøp Stanley verktøykasse 3-i-online hos BAUHAUS. En kjempetøff verktøykasse fra Bosch som passer perfekt til den lile håndtverkeren. Settet inneholder skrumaskin, hammer, skrujern, skiftenøkkel og mye mer!


En verktøykasse er en klassiker, men den bør være stor slik at man har noe å fylle opp. Lag deg en verktøykasse med plass til det du trenger – også litt lenger verktøy , som brekkjern, vater og håndsager. Samtidig får du et lite arbeidsbord og en. Bor det en litt byggmester i deg?


Med dette flotte verktøysettet er du klar for hvilken som helst male- eller snekkerjobb!

Alle bestillinger før kl 10. Små snekkere vil også ha ordentlig verktøy ! Mickis solide verktøykasse i tre inneholder verktøy som. På denne siden finner du verktøykasse for studentevalueringer med oversikt over ulike metoder og egnet bruk. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid.


Robust struktur med stor lagringsvolum. Avtagbart trau og tilstrekkelig med plass for større verktøy under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg