mandag 25. juli 2016

Jernia hodelykt

Perfekt for arbeid og annen aktivitet i mørket. Se og bli sett med hodelykt ! Vi har det og mye mer her! Enkel bestilling og rask leveranse!


En hodelykt er ekstra praktisk når du skal bevege deg rundt i mørket. Verdensberømt klassiker i ny utgave med høy ytelse. Selv om designen er ny har de unike egenskapene som Led Lenser har blitt så viden kjent for. LED LENSER HODELYKT HBLACK 200LM Lett og kompakt hodelykt med trinnløs dimmer og zoom. Lysstyrke på inntil 2lumen som gir lys ut til 120m (fokusert og max lys).


Led Lenser SEO7R er en praktisk, oppladbar og sporty hodelykt med friske farger, og kul design. Takket være materialene og den ergonomiske formen merker du knapt at du har på deg lykten. Som hodelykt er den lett og sitter godt på hodet, men her trekker håpløs betjening ned: Det blir mye trykking og knoting for å finne fram til riktig lysmodus,. Når mørketida nærmer seg er det ikke like fristende å ferdes ute, men heldigvis finnes det gode løsninger. Med en bra hodelykt som lyser opp tur- eller skiløypa.


Oppladbare batterier, lader og billader. Finn utstyret du trenger for å være aktiv. Sammenlign priser på LED Lenser H7. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Kjøp fra: Bergh Norway AS.


Da må man litt opp i pris. La oss se hvilken hodelykt som er best - for det er ganske store forskjeller mellom de beste og den dårligste. Hva som er en god hodelykt avhenger av hva den skal brukes til.


I denne testen er kriteriet at lykten skal være god til løping på vei og sti i mørket. En god hodelykt kan gjøre utendørstreningen tryggere på vintermørke kvelder. Den ultimate hodelykta bør tåle juling. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte.


Sjekk priser på hodelykt best i test. Det finnes også Priser fra butikker og omtaler. Hodelykt - Viser prisutvikling.


Effektiv oppladbar LED- hodelykt for orientering, krevende arbeid og friluftsbruk. Energizer HODELYKT VISION HD 1LUMEN. ENERGIZER HODELYKT VISION HD 1LUMEN Tre lysfunksjoner: -Hvitt spotlys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg