onsdag 3. mai 2017

Avisholder vegg

Velg mellom flere varianter og farger, se vårt store utvalg i nettbutikken! Vi har brosjyre- og avisstativ til bra pris. Bli den første som anmelder dette produktet.


Avisholder til display av aviser. Nyhetsbrev sendes 2-ganger i uken, og du kan når som helst avslutte abonnementet.

Det lønner seg å være en av våre nyhetsbrevlesere. Du som ny nyhetsbrevleser. Blant annet på hjul og stativ som enkelt kan festes på veggen. Perfekt for resepsjon, hotell, butikk eller.


Da leser du sikkert aviser regelmessig! Dette avisstativet sørger for at lesestoffet er parat. Fremstilt i cremefarget metall. Serien kan monteres på vegg ved bruk av Tigerfix monteringslim.

Kundeavis Butikker Proff Arkitekt. Helst i børstet stål, men ikke et must. Har bare funnet en svart på Black design, men hadde ikke. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Kantet med grønn og hvit tvunnet snor, og en make , lang snor med chenilledusker danner oppheng for vegg øverst. Bruker du avisholder eller magasinholder, eller stabler du kanskje bladene i høyden et sted på gulvet? En til rygg for å feste den til veggen ,. Brosjyrestativ vegg A4xstående sort.


Ideell for oppbevaring av aviser og magasiner. Kan festes på veggen , døra etc. Følger med fester og 2m gummibånd. En måte å få en vegg med karakter er å lage en spilevegg, slik det er gjort her:. Solid avisholder for butikker og kiosk.


Totalleverandør av reklametrykksaker. Kantet med tvunnet snor, og en make , lang snor danner oppheng for vegg øverst.

KWC Piatto Dusjarm vegg 3mm Krom KWC Piatto dusjarm for veggmontering Les mer. Norges største utvalg av lagerførte fliser. Vi tilbyr naturstein, baderomsmøbler, kraner, dusjer, verktøy og tilbehør til gode priser. Hos oss finner du avisstativ for vegg og gulv, brosjyrestativ på hjul eller til bor og tidsskrifthyller og holdere.


Alltid fri frakt og års garanti. På Søstrene Grene kan du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn. Finn også den nærmeste butikken og mye mer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg