tirsdag 30. mai 2017

Langskaftet hekksaks

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Sjekk ut langskaftet hekksaks.

Handle smart - Spar penger. Langskaftede hekksaksene egner seg spesielt godt til klipping av høye og brede hekker. Takket være deres store rekkevidde kan du arbeide behagelig og trygt fra bakken. Effektsterk elektrisk langskaftet hekksaks.


Optimal for klipping av høye og brede hekker i støyfølsomme omgivelser. Kniven har stor tannavstan optimal. Hekksaks langskaftet - batteri.


Din Stihl forhandler i Drammen har nå denne fine batteri topphåndsagen fra Stihl på lager.

Hos oss kan du teste og se på alle Stihl produkter. Ryobi sin 2volts hekksaks er utstyrt med rør i glassfiber og med en ganske fleksibel teleskopløsning. Meget lett hekksaks for komfortabelt arbeid. Denne ledende hekksaksen har en blandlengde på 519n. Batteridrevet hekksaks med teleskopstang UniversalHedgePole 18.


STIHLs hekksakser - spesialutviklet for krevende jobber STIHLs hekksakser er konstruert for bruk til park- og. Forskjell på dyr og billig bensindrevet hekksaks ? Hus, hage og oppussing: Hei! Lurer på å kjøpe meg en bensindrevet langskaftet hekksaks med mulighet. Brukes særlig til klipping av høye og brede hekker.


Saksen har stor tannavstan optimal knivgeometri og. I tillegg til en gressklipper, trenger du sikkert også en hekksaks til å tynne busker med. Velg en hekksaks som passer til hagen din.


Få full bevegelsesfrihet i hagen med en hekksaks på batteri! Men det er ikke likegyldig hvilken modell du velger. Det vises tydelig i denne testen. Perfekt for høye, brede og lange hekker.

Stille, langskaftet batterihekksaks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg