fredag 19. mai 2017

Viking redningsbil

Stort utvalg av Viking online. Viking Redningstjeneste er Norges største veihjelpsoperatør. Har du behov for veihjelp? Vår nettside bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.


Reviews Dersom dere er like underbemannet ellers i landet som. De hadde ingen ledig redningsbil , så de sendte heller to gutter bort for å se på bilen på stedet.

Da hadde det til sammen gått timer (om ikke mer). Førde Bilberging AS held til i Førde og tilbyr bergingsbil, redningstjeneste og veihjelp for Falck, Viking , NAF og SOS i Sunnfjord og omegn. En nydelig 1:modellbil av Viking Møre sin Mercedes EMPL Bison 2redningsbil.


Flotte detaljer, og vellaget. Viking is Norway’s largest roadside assistance company, and a leading Scandinavian assistance group. We have over years of experience in solving mobility situations.


Viking tilbyr bilbergning av alle typer biler og har samarbeidspartnere som gjør det mulig å hjelpe kunder på. Siden jeg har hatt brukt for redningsbil tre ganger i år angrer jeg litt på at jeg ikke meldte.

Heldigvis gikk det ikke for lang tid før en viking redningsbil kom. Og med den en såkalt støtbil som trygt stoppet trafikken i det ene feltet. Natt til lørdag satte en ung mann seg inn bak rattet i Vikings redningsbil under et bergingsoppdrag på Bryne.


Etter at sjåføren hadde fått mannen ut av bilen. Vi lo, og så lo vi enda mer da vi møtte konkurrentens redningsbil like etterpå, sier bilist. Falken eller en Viking redningsbil. Thord Paulsen kjører redningsbil for NAF, Falk og Viking og er vant til tøffe forhold.


Les også: Man blir kanskje litt skrudd i huet av å holde på med dette. Få veihjelp timer i døgnet, både i Norge og i utlandet. Les mer om NAF-medlemskap og veihjelp her. Logg inn Glemt brukernavn eller passord?


Du vil straks motta en epost med. Fire personbiler, en Viking redningsbil og tre busser var involvert. Den bakerste bussen begynte å skli. Noe som førte til en dominoeffekt,.


Ein redningsbil frå Viking skulle ut for å berge ein bil i Vågsbygd i Kristiansand. I staden var det Viking -bilen som sjølv måtte bergast.

På dette tidspunktet hadde imidlertid Viking allerede sendt en redningsbil , ifølge kjedesjef Svein Setrom i Viking. Viking har samarbeidsavtaler med de fleste bilmerker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg