torsdag 18. mai 2017

Spesialinnredning

Vi vet at det lille ekstra ikke kan leveres i samlebåndprodukter, og ønsker å vise deg at vi kan innfri til dine behov og ønsker. Vi utfører også finsnekkerarbeider. Vi hjelper deg med utforming og skissering av konsepter. Faginnredning utformer spesialinnredning for næringsbygg og privatkunder. Vi innreder hverdagen med varige løsninger i vestnorsk.


Vi lager resepsjonsskranker, måltilpassede sofaer og reoler. Alt du kan tenke deg men ikke finner. Boye Arntzen har vært eneeier, daglig leder, styreleder. Treverket skreddersyr løsninger etter dine ønsker og behov.


Vi produserer blant annet kjøkken, garderober og bokhyller for dere som ønsker noe unikt. Gjennom mer enn år i bransjen, har vi lang erfaring med små og store innredningsprosjekter for bedrifter i privat og offentlig sektor. Bosvik har levert konsept og spesialinnredning til et uttall av prosjekter.


Vi har levert innredningen til biblioteket i Alexandria, vi har levert innredning til over. Vi leverer håndlagede møbel og interiørløsninger etter. Vi skreddersyr innredning til ethvert lokale. Vi er spesialister på forming og kan levere et bredt spekter av løsninger innen spesialinnredning.


Flexiform tegner og produserer alt innen akryl og Corian. Spesialinnredning kan like gjerne være et eget produkt, som å få. Kofferter og kasser for ethvert behov!


Tele-Kjøkken As: Vi tilbyr ogs. Nye tider former seg fra 1. Brovold tar også imot spesialbestillinger på ulike prosjekter. Vi har hatt flere store oppdrag, som vi har sett på som spennende utfordringer. SPESIALINNREDNING - skreddersydde interiørløsninger. Vårt snekkerverksted er vant til å jobbe med skreddersydde innredningsløsninger.


Bosvik AS produserer og leverer innredninger i alle typer materialer og utførsler. Hvert enkelt møbel utføres med presisjon og omtanke enten det er en reol. Måndalen Prosjekt har i samarbeid med Rom AS. Uansett hva oppgave går ut på, skreddersys løsninger for det definerte behovet. Innredningen kan også her kombineres med flere typer materialer.


Bømlo Industrier hadde behov for en spesialtilpasset bil i forbindelse med distribusjon av frukt. Vi var på jakt etter en Vivaro med høyt tak som ville passe bra. Lien og Lian er totalleverandør av spesialinnredning til privat- og næringskunder.


Vi skreddersyr møbler og innredninger etter dine ønsker og behov. IBM HK IBM har etablert seg med nytt hovedkontor i Sundtkvartalet, Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg