torsdag 25. mai 2017

Saltspreder

Vi tilbyr spreder og strøvogn for sand og salt. Handle rimelig utstyr og maskiner på nettet når det passer for deg. Rauch Axeo sand og saltspreder bygger på Rauchs velkjente spredeegenskaper og kan brukes til både sand- og saltspredning og kan variere arbeidsbredden fra m til.


Saltspreder sælges billigt. Se udvalget af nye og brugte entreprenørmaskiner til salg.

Køb brugt saltspreder på GulogGratis. Har du problemer med is og glatte forhold? Vest Brøyteutstyr har mange saltspreder e for de fleste bruksområder. Rauch SA2Øvrige oplysninger: Kampagnepris. Meget stærk og robust saltspreder.


Baglygter og presenning kan tilkøbes. Veldig kraftig modell i metall som kan brukes til salt, kunstgjødsel, san frø osv.

Se billeder, priser og generelle information. Kontakt og gerne eller besøg og i butikken. På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Sand- og saltspreder e. Det finnes ett stort utbud av Sand- og saltspreder e av. Vi leverer sprederutstyr fra kvalitetsprodusenten Falköping.


Sprederne er driftssikre, stabile, og solide. De utfører jobben godt og er utviklet basert på over 50. Schmidt tilbyr utstyr for friksjonsforbedring som et globalt selskap med internasjonal service og skreddersydde løsninger for alle tenkelige bruksområder. Med høj teknologisk fjernbetjening med farve display, mulighed.


Kjøp allerede i dag hos oss på Kellfri. Genial og enkel saltspreder. Utstyrt med luftfylte hjul og er spesielt tilpasset ATV. Anleggsgruppen er importør og representant for en rekke merkevarer produsert i Europa med bl. CP Chicago Pneumatic, Rubble Master, Edge Innovate, Rotar.


Vi har et kæmpe sortiment af elektriske SnowEx spredere til salt, tørt salt, vådt salt.

Sandspredere, saltspreder , snøskuffe, tinesalt, alt for snøhåndtering til bedrift og arbeidsplasser, rask levering, kjøp enkelt på Witre. Bestil din nye saltspreder her og gør en god handel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg