onsdag 10. mai 2017

Børsteløs drill

Fordelen til motor og batteri. Kompakt og sterk børsteløs 18V drill. Ergonomisk design og gummiert grep for lang tids bruk. For mange år siden var en elektrisk drill forbeholdt de virkelige entusiastene, det samme gjaldt elektriske sager og annet håndverktøy. Panasonic lanserer nå sin første drill med børsteløs motor, EY74A2.


Den er en kompakt og kraftig drill som vil dekke de fleste arbeidsoppgavene til en. Børsteløs på 1volt - erstatter den en 18-volts tradisjonell? Den har gir der høy hastighet er for boring i tre og stål, lav hastighet for. En god drill er unektelig mange menn(esker)s våte julegavedrøm. Vi har samlet forbrukertester for deg, slik at du kan finne frem til beste batteridrill.


Siste inne børsteløs motorteknologi for større effektivitet og lengre brukstid. Meget kompakt og lett design for bruk på. Drill 18V XR Compact børsteløs Ah. DEWALT XR drill børsteløs med 2X5Ah batterier, to hastigheter, DCD791P2. Den børsteløse teknologien er på vei ut til gjør det selv-folket.


Men hva er det, og hva kan det? Få svarene her - og se Ryobis versjon av en børsteløs bor. V XR børsteløs drill og slagdrill. Alt i en stor, kraftig koffert.


Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


En solid drill som kan brukes uavbrutt takket være doble batterier og hurtigladeren. DeWalt drill 18V - DCD791P2. Leveres i koffert med multilader og 2x0Ah batterier. Hitachi DS18DBSL, ny kompakt 18V borskrutrekker. Sterk påstand i pressemelding.


Hvor finner man driller med børsteløs motor? Jeg har skjønt det slik at det er børsteløse motorer som gjelder nå, og at det skal gi bittesmå lydløse driller. Slagdrill 18V XR Li-ion 0Ah børsteløs. Et meget kompakt og lett design for bruk på.


To hastigheter, metallgir og posisjoners moment. Dewalt børsteløs drill 14V. Det utvikler varme, og friksjonen stjeler krefter.


I en børsteløs motor er kullstiftene erstattet av elektronikk, og det er ingen. LES OGSÅ: – Ta med en drill på tur, redd biene Motorhavari. Men når testerne boret i metall og hardt treverk, ble kvalitetsforskjellene åpenbare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg