fredag 5. mai 2017

Jula tralle

Handle smart - Spar penger. Oppbevaringspose til trallen inngår. Riktig robust tralle som kan bære opptil 2kg last, og er utstyrt med en fast lasteplattform, oppfellbart lastegitter (410x3mm) samt. Skal du gjøre lettere transporter mellom for eksempel leilighet og bil eller bil og båt, er Hamrons lille tralle. Dette er mulig gjennom store innkjøp direkte fra produsenter.


Kraftig tralle til store påhengsmotorer.

Til service, reparasjoner, transport eller oppbevaring. Luftgummihjul, opphengsplate i tre og myke håndtak. Trenger du litt ekstra hjelp til å få alt med deg på utflukter, kan denne sammenleggbare trallen komme godt. Alt fra standard produkter til skreddersøm. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Se Witres brede utvalg av palleløftere, gaffelløftevogner og elektriske jekketraller til gode priser, rask levering, ring oss, eller bestill på Witre. Plukkboksstativ, med rette skinner. En suveren tralle til alle små båter opp til 1kg Linder båttralle kan justeres i høyden og på sidestøtter.

Den kan også benyttes til båter med noe kjøl. Sjekk priser på tralle traller. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Resultater fra søkemotorer! Tralle , stål, 600x4mm, 300kg.


Jekketralle BT - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti. Men den er ikke god som løs tralle uten drag da det er vanskelig å få kanoen eller kajakken til å ligge godt og stødig selv. IKEA - FRAKTA, Bag til tralle , Kan bæres i hånden, på ryggen eller sammen med FRAKTA tralle.


Enkel å gjøre ren – skyll med vann og la tørke. Jula har en helt make til. Vi har feriested ved sjøen og trenger en tralle man kan trekke etter oss og som vi ikke trenger å. Bli bedre kjent med alle merkevarene her! Vi har et stort utvalg av jekketraller i ulike varianter og størrelser.


Grove Knutsen selger jekketraller til proffmarkedet. Vi har solide og kraftige jekketraller og gaffelløftevogner for butikk, lager, transport og verksted. Se våre kvalitetsprodukter og bestill online i. Kjøp jekketraller i nettbutikken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg