fredag 7. juli 2017

Båndsag til salgs

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Vi leverer alt fra håndverktøy til store produksjonslinjer.

Sag brukt og nyt til salgs. Den har en ubegrenset bevegelse. Det kan være sjerpet til en eller begge sider. Den båndsag kan kutte en stor høyde og denne.


Vi har nå bandsag til salgs fra Finn. Nytt ubrukt båndsagblad følger med. Retrades kommisjon er inkludert i budet. Evt håndteringsomkostninger og moms tilkommer.


Vår Tip-avdeling skal selge unna en del utstyr: fresemaskin, båndsag , slipemaskiner, vakuumløfter og sirkelsag.

Båndsag til salgs fra FINN. På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Mobile sagbruk. Det finnes ett stort utbud av Mobile sagbruk av flere olike merker og. Kjent kvalitet og gode priser.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Jeg tenkte å kjøpe meg ei båndsag til hobbybruk. I første omgang så ksal den brukes til å skjøre ut noen former i 2x4. Hva bør en tenke på når en kjøper. Kompakt benkbåndsag med vinklingsbart sagbord!


Meec Tools brukervennlige båndsag til benkmontering er ideell til å figursage og rettsage tre og plast med. Kilereim til bandsag med elektrisk motor og kløtsj. Kan sage opptil 1mm høyt!


HBS3er en brukervennlig og pålitelig båndsag som er perfekt til å figursage og rettsage tre og plast med. Vi er et nystartet firma innen utstyr og tilbehør for tredreiing. Firma holder til i Østfold og lokalisert i Askim. Foreløpig er vi ikke totalleverandør, men det. Lesjaskog , Liten båndsag , 250W.


En skikkelig solid sag med god kapasitet.

Dadaux SX3Rustfri bandsag. BÅNDSAG BAS3Levert med gulvstativ inkludert i prisen. Våre internasjonale salgs - og serviceteam tilbyr rå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg