tirsdag 25. juli 2017

Dewalt skrutrekker

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Makita, Stihl, Metabo, Fein m.

Eget servicesenter for alle varer. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Verdens enkleste skrutrekker. Dewalt DCD780M- 18V borskrutrekker med stk 4. Prisgunstig pakke som består av to kvalitetsverktøy med matchende batteri og lader.


Settet fra Dewalt består av skrutrekkeren DCD790S2-QW og multiverktøyet. Sammenlign pris på DeWalt drill og slagdrill. Vi hjelper deg å velge boremaskin, skrutrekker , batteridrill, vinkelboremaskin - blant varer.

DEWALT ‘s kraftigste 18V børsteløs XRP drill med Ah XR batteri teknologi NYHET! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Sjekk ut dewalt skrutrekker. Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din.


Skrutrekkere fra kjente merkernavn som Bosch, Panasonic, Hitachi og Milwaukee. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Hos Clas Ohlson finner du skrutrekkere og driller for både små og store prosjekter, for gjør-det-selv’ere og proffer. Sterk drill på V fra den intelligente Li-Ion XR serien.


Leveres i koffert med multilader og 2x0Ah Lithium batterier. Eneste som kan erstatte skrutrekker ,. DEWALT DCD780Char litt for lav kapasitet på batteriet, men ellers er den rask, sterk og har god brukervennlighet. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beste Priser Med Handlesmart!


Hjem Verktøy og jernvare Verktøy og redskap Verktøy og maskiner Bor- og skrumaskin Skrutrekker 18V Ah. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg