tirsdag 18. juli 2017

Håndholdt båndsag

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Sjekk ut håndholdt båndsag.

Vi har bærbare og stasjonære båndsager til tøffe jobber. Båndsag fra Bosch, Makita, DeWalt og Milwaukee. Kjent kvalitet og gode priser. Vårt sortiment dekker alt fra den minste, mobile båndsag – som kan fungerer som en håndholdt båndsag – til de største,.


Mafell Zhåndbåndsag Kraftig håndholdt båndsag for profesjonelt bruk. Enkel å betjene for en mann. Stor snittkapastitet og ergonomisk utførelse. TILBUD PÅ DYRSKUN: sagblad er inkludert i prisen!


Du finner oss på stand J 410.

Der har vi også demo på den håndtholdte båndsaga. Dette er nye Panasonic EY45Abåndsag. En batteridrevet og håndholdt båndsag , spesielt for kutt i metall. Dual Voltage maskin som går på både 1og V. Elektrisk håndholdt båndsag. Italiensk kvalitetssag med trinnløs hastighetsregulering.


Kan derfor brukes til tørrkapping av de fleste materialer. HR Maskin beskrivelse av produktet. Info om håndholdt båndsag. Resultater fra søkemotorer!


Vi leverer alt fra håndverktøy til store produksjonslinjer. Protool SBP 2håndholdt båndsag fra FINN. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Kvalitets sagblader til bandsag.


Wood-Mizer, Logosol, Norlog, Sollid og Lennartfors m. Saga skjærer svært stabilt. En fantastisk sag med bredt sagblad til skjæring av stort. Håndholdt sirkelsag Foto:.

Trebåndsagene produseres blant annet av Jet, Holzmann, Luna og Ferax.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg