mandag 3. juli 2017

Batteridrevet skrutrekker

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Bruk en kompakt batteridrevet skrutrekker på vanskelige steder. Batteridrevet skrumaskin med innebygd tilbehør: PSR Select fra Bosch har alltid den passende bitsen innen rekkevidde takket være den integrerte bitstrommelen med.


IXO, Batteridrevne maskiner, Batteridrevne skrutrekkere , Det anerkjente elektroverktøyet i 5. Den er utstyrt med Quickstop-bremse og startsperre som forhindrer utilsiktet. Batteriverktøy har dyttet 2volt ut i glemselen. Få vil ha ledning om det kan unngås.


Utvalget av ulike batteriverktøy er blitt helt formidabelt. Alle drillene kommer med en dobbelt-bit ( skrutrekker i ene enden, Philips stjerneskrutrekker i andre), og de fleste har en holder til denne biten. Men til tøffere jobber er forskjellene store, viser denne testen. Verdens enkleste skrutrekker. Her har du det du trenger av skrutrekkere , og det for kun 99kr.


Kjøp Batteridrevet muttertrekker på Kelkoo. Uten bits som passer, nytter det lite å ha en god batteridrevet skrutrekker. Med et 32-delers bitssett fra Trotec er du på den sikre siden. Velkommen til din digitale arbeidsplass.


Ved å kombinere den gratis ONE-KEY. Sjekk priser på Batteridrevet skrutrekker. Det beste forholdet mellom pris og ytelse blant profesjonelle batteridrevne skrutrekkere i 18-voltsklassen. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Vi har alt innen skrutrekkere. Hos oss finner du riktig skrutrekker til jobben. Høy kvalitet, gode priser og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg