torsdag 13. juli 2017

Lås til skap

Stort utvalg og prisvinnende skap. Se mer og finn et som passer deg! Mange utførelser og størrelser. Unngå at barn går inn i skap og skuffer der farlige ting blir oppbevart. Hos oss finner du et bredt utvalg av skap til meget god pris.


Med en lås som er tilpasset ditt behov,.

Skal du bytte lås på et gammelt skap er det viktig at du vet nøyaktig hva slags skap eller. Finn lås til sikringsskap. Besøk oss for å oppleve et stort sortiment av skjenker og skap til lave priser!


Våre oppbevaringsløsninger oppbevarer sakene dine trygt og ute av veien. Låsen kan brukes til skap med både knotter og håndtak. Bidrar til at barn ikke kommer inn i skap på f. Garderobesystem, garderobeskap og innredning til garderobe. Småromskap, sittebenker, knaggrekker, våtromsmatter og mye mer.


Se våre knallpriser på nett!

Hver lås passer til stk skuff eller dør. Hoveddørlås Innfelling Høyre. Eksempler på hva vi kan levere er låser for medisinskap,. Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk.


Få orden i papirene med et av våre svært rimelige arkivskap! Du kan velge mellom ulike design, blant annet låsbare skap. Rask levering og super service! Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp billige skap hos Trademax.


Her kan du samle alt førstehjelpsutstyret ditt på ett sted eller sørge for at barn og uvedkommende ikke får tilgang til. Skap lås for kulekoblinger m. Dobbeltdørsperren sikrer skapet mot nysgjerrige småfingre. Låsen er perferkt til sikring av dobbeldører i småbarnshøyde. Alt av møbler - til riktig pris. Meld deg inn i vår kundeklubb og få eksklusive medlemstilbud og 50-!


Disse sylinderlåsene har mange standardiserte og valgfrie låsekonfigurasjoner som erstatter mm- låsen med dobbel bit. Nettbåt - Båtutstyr AS : Låser, beslag og skruer til båt. Skåplås med tryckcylinder L:32D För max.


Bredt utvalg til meget gode priser.

Se utvalget og finn ditt varehus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg