torsdag 27. juli 2017

Bosch avstandsmåler

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Sjekk ut avstandsmåler bosch.

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Innbygd 360° graders sensor. Kompakt og brukervennlig avstandsmåler med intuitiv énknappsfunksjon, lettavleselig bakgrunnsbelyst skjerm, automatisk avstengingsfunksjon og et format som gjør at. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Til gjengjeld er de små og den. Avstandsmåler med Bluetooth,. Beste Priser Med Handlesmart!

Liten og kompakt laseravstandsmåler. Den måler rom på inntil kvadratmeter. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Krysslinjelaser med loddefunksjon PCL sett. Her er det også én knapp, og den har ikke en gang deksel. Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her!


Raskere og mer effektiv overføring av data via Bluetooth og microUSB. Bosch - krysslaser PCL med stativ. VI KAN SENDE OVER HELE NORGE.


Perfekt verktøy for byggeplasser siden DLE har mykt grep og den er beskyttet mot støv og. Lei av å løpe rundt med tommestoken? Nøyaktig måling med maksimal hastighet. Enkel, eksakt og pålitelig måling. Måler lengde, area, volum, vinkler og høyde.


Takket være moderne laserteknologi og enkel betjening kan nivelleringsarbeider utføres. Men før du løper av gårde for å kjøpe en avstandsmåler , skal du lese testen vår, for pris og kvalitet harmonerer ikke alltid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg