torsdag 13. juli 2017

Slange vaskemaskin

Med kvalitet i hver detalj. Finn en modell som passer dine behov her! Våre produkter og kategorier. Her finner du delen du savner.


Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr. Finn og Sammenlig Priser Vi finner beste pris !

Fiber- og gummipakning er inkludert. Kledning i PVC og vinkel av nylon. Ekstra forsterket spesialslange for vaskemaskin. Leveres med fiberpakning og gummipakning. Stort utvalg av slanger til Miele vaskemaskin finner du hos Nettoparts.


Rask levering av lagervarer. Kjøp slanger til Miele vaskemaskin ! Aurora fylleslange - Universal fylleslange for bruk til vaskemaskin og oppvaskmaskin. Påfyllingsrør for vaskemiddel i vaskemaskin.

Produkttype: Vaskemaskiner Del type: Slanger, Oppvaskmiddelbeholder. Vi har alt i slanger til AEG vaskemaskin. Kjempestor online katalog. Slange mellom beholder og kar i vaskemaskin. Vi oppdaget nylig en liten lekkasje på gulvet under kjøkkenbenken.


Her ligger en slange som går fra oppvaskmaskinen til røropplegget under kjøkkenvasken. Prøv Claser, Jula, Biltema, Elkjøp, Expert osv. Den slangen som er vanskeligst å få tak i er den du trenger til vannintaket på oppvaskmaskinen. Søk etter slange vaskemaskin på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på slange vaskemaskin fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Noen av varene du ønsker å reservere er det tomt for på lager på valgt varehus. De kan fortsatt reserveres, men det kan ta noe lenger tid før du mottar. Hos oss finner du en vaskemaskin med kapasiteten du trenger.


Ventilhus av forniklet messing. Slangen til vaskemaskinen har akkurat samme mutter, med samme gjenge, og skal også ha en gummipakning inni, og skrus på en skangekuplingskran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg