tirsdag 5. september 2017

Brannteppe biltema

Trådløse, optiske, seriekoblet. Merkevarene til lave priser. Kjøp i dag og få gratis frakt! Erstatter brannteppets røde futteral. Passer inn i hjemmet og blir en flott innr.


Vi anbefaler at du har minimum stk. Obligatorisk brannslukker i alle hjem. Med ett brannteppe fra oss kan du raskt og enkelt slukke ett mindre branntilløp.


Brannteppe er et tilleggsslukkemiddel som er lett å bruke. Her finner du ukens kundeavis fra Biltema i Fredrikstad og de beste tilbudene fra byggevare- og hageforretninger. EN godkjent brannteppe i størrelsen 1X 1CM (softpack). Kastes over flammen og slukker mindre branner helt uten pulversøl.


Et brannteppe er også godt å ha dersom noen får brann i klærne. Bålpanne skaper stemning året rundt og et perfekt samlingspunkt på terrassen på hytta om høsten. Den kan settes hvor som helst, og brukes med en rekke tilbehør. Svært effektivt brannslukking med et brannteppe. Den optiske teknologien gjør den mer følsom enn vanlige brannvarslere, f. Sjekk ut brannteppe biltema.


Et effektivt hjelpemiddel til slukking av branner. Like viktig som en brannslukk. Ha gjerne flere branntepper i hus. På kjøkkenet kan et brannteppe komme spesielt til nytte. Sørg for å sikre hjemmet ditt med godkjent, optisk røykvarsler og ha alltid brannslukningsapparat og brannteppe lett tilgjengelig.


Stabilt design med brede aluminiums trappetrinn og gjemt belte. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Tilleggsutstyr som brannteppe og slukkespray er et godt hjelpemiddel mot små branner. Brannslukningsapparat som egner seg for de fleste typer branner som kan oppstå i en bolig. Hvit brannteppe i glassfiber (stk) 9- Fri frakt på alt.


Jernia er en faghandelskjede med et stort utvalg av kvalitetsprodukter, med hovedfokus på utstyr og løsninger til kjøkken, verktøy, hus og hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg